Over ons

Mijn naam is René Nobel.
Ruim 25 jaar geleden nam ik de stap om zelfstandig ondernemer te worden,
en heb daar tot op de dag van vandaag nog nooit geen spijt van gehad.Buiten het schilderwerk om ben ik altijd actief geweest in ambachtelijke dienstverlening en detailhandel.
Meebuigend met de op en neer gaande economie met daarin diverse uitstapjes naar verschillende branches,zou ik zelf zeggen dat er altijd wel een duidelijke rode draad is geweest in het ondernemen." Onderscheiding " omgaan met klanten en je producten en diensten dus- danig afstemmen dat een klant klant wil blijven.
Nooit proberen om maar 1 keer iets te verdienen aan een klant maar vooruit kijken.Dat is ook waar altijd de groei problemen zijn, want medewerkers treffen die met net zulk enthousiasme in het vak zitten en dat ook uit kunnen dragen is niet altijd gemakkelijk.Ik vertel dit omdat op het ogenblik in de schilders branche wat langere wachttijden kunnen ontstaan i.v.m. de vele aanvragen die we krijgen.
Maar wij op geen enkele wijze concessies doen op de wijze waarop we willen werken. 
Op het moment dat u beslist met ons te gaan werken moet dat zowel een mooi eindproduct opleveren,
als wel een prettige ervaring .  

René Nobel

Een aantal jaren geleden voorzichtig begonnen vanuit een aangepaste garagebox, daar groeide we snel uit !
inmiddels hebben wij met enorm veel plezier onze intrek genomen in een bedrijfspand aan de Van Vlissingenstraat 2 B in de spaanse polder Schiedam aan de Jachthaven. 
Vanuit een casco situatie is er in het pand inmiddels een receptie annex koffie ruimte ontstaan , een enorme grote werkplaats met uiteraard een verf afdeling  maar ook een houtbewerkingsafdeling , kantoor ruimte  , vergader en workshopruimte , showroom en opslagruimte gecreëerd.
Op het buiten terrein zijn wij bezig een enorme grote spuitcabine te realiseren , waar uw binnendeuren , kasten en klein meubel , professioneel geprepareerd en gespoten kunnen worden  .
Inmiddels heeft ook onze dochter Mandy Nobel haar intrek genomen in het pand , met haar bedrijf " Lebon Prints "'
Lebon prints verzorgd o.a. bedrukking op bedrijfskleding , auto's , relatiegeschenken en derg.  langskomen kan op afspraak .  www.lebonprints.com     06-31046643

Nieuws :   vanaf 1 Juni 2024  zijn wij ook met kantoor en showroom te vinden in Rhoon  . 

Dorpsdijk 132  
3161 CE 
Rhoon 

bezoeken op afspraak   

 

Werkplaats Van Vlissingenstraat .